Salaojitukset koko Pirkanmaalla

Salaojitus ja salaojaremontti

Salaojat omakotitaloon, salaojasaneeraus rivi- ja kerrostaloyhtiöön sekä salaojitukset kaikkiin pieniin ja isoihin kiinteistöihin Pirkanmaalla. Salaojan asennuksesta pihan huolelliseen viimeistelyyn nykyaikaisella kalustolla ja vankalla ammattitaidolla.

Salaojitus suojaa vesivahingoilta ja routavaurioilta

Puuttuva, väärin mitoitettu tai huonosti asennettu salaojitus jättää pihamaalle alueita, joihin vesi kerääntyy sateen tai lumen sulamisen jälkeen. Pitkään pihalla seissyt vesi lisää kosteutta kiinteistön ympärille - maa pehmenee ja voi aiheuttaa vakavaakin vahinkoa rakennuksen perustuksille ja jopa sisäilmaongelmia.

Toimivat salaojat nostaa kiinteistösi arvoa

Ammattitaidolla asennettu salaojajärjestelmä ohjaa veden pois, estäen vesilammikot, ikävät tulvimiset ja ehkäisee paitsi kalliita vesivahinkoja ja routavaurioita, nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Salaojaremontit Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Pirkkalassa... Koko Pirkanmaan alueella

  • Omakotitalon salaojitus
  • Rivitalon salaojitus
  • Kerrostalon salaojitus
  • Kesämökin salaojitus
  • Kiinteistön salaojitus
  • Salaojituksen asennus
  • Salaojituksen viimeistely ja pihatyöt.
Ota yhteyttä!
Salaojituksen ammattilainen - Rakennusliike Aimo Junttila Oy

Olemme hyvä salaojitusurakoitsija

Pitävä urakkahinta ja jämpti aikataulu

Kerromme aina kiinteän urakkahinnan ja pitävän aikataulun salaojituksellesi. Kirjallinen sopimus sisältää aina käytetyt materiaalit ja kaikki tehtävät työt.

Kokemus ja pätevä erikoisosaaminen

Lähes 20 vuoden kokemus salaojitusurakoista sekä tehokas kalusto tuo nopeutta ja turvallisuutta. Asentajamme ovat koulutettuja, sertifioituja ja työnjohdollamme on vaaditut pätevyydet.

Luotettava ja turvallinen yritys

Yrityksellämme on korkein AAA-luottoluokitus. Vakaan talouden lisäksi kuulumme Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

Tarvitsetko laadukasta ja luotettavaa salaojitusta?

Ota yhteyttä!